Mites teidän juhannuksen vietto sujui? Me vietettiin suurella kaveriporukalla juhannusta mökkeilemällä kameran linssi talensi paljon kuvia reissulta, mutta vain muutaman julkaisu kelpoisen.

Suurimman osan juhannusta me saunoimme ja uimme. Veneilyä, grillausta, tikanheittoa ja sulkapalloa kuitenkaan unohtamatta. Univelkaa reissulla kertyi melkoisesti ja sitä jo tänä aamuna tasattiin nukkumalla pitkään.

Juhannuksen aikana sähköpostiin oli tullut yksi työtarjous. Kyseinen työ kestäis vuoden ja olis vielä hetki sitten ollut vastaus kaikkeen. Nyt kuitenkin syksyllä alkavan koulun takia en todennäköisesti pysty sitoutumaan kyseiseen työhön. Meinasin kuitenkin huomenissa soitella ja selvitellä olisiko mahdollista tehdä koulun ohessa. Lisäksi sähköpostiin oli tullut kysely että voisinko ottaa yhden koiran meille kotihoitoon. Selvittelin koiran taustoja ja tämän hetkisiä tarpeita ja tulin siihen tulokseen ettei kyseinen koira sovi meidän laumamme jatkoksi tällä hetkellä. Toivottavasti jostain kuitenkin löytyy kyseiselle koiraherralle oikein hyvä sijaiskoti siksi aikaa, että herra löytää oman uuden kotinsa.