Perjantai vaikakin oli 13 päivä. Ei tuonut ainakaan minulle minkään laista epäonnea. Ja ihan hyvä niin koska dami kastoroitiin silloin. Toki meidän nuori uros osoitti olevansa hyvin sitkeää sorttia kun jokaisen nukutus piikin jälkeen heräs uudelleen. Lopulta oli pakko päätyä ratkaisuun jossa Dami sitten sai koko operaation ajan nukutus ainetta suoneen. Tänään Damilta saakin ottaa haavan päältä siten pois ja voi kokeilla miten ne tulis ton nartun kanssa juttuun vaikka damilla onkin toi kauluri vielä päässä. Perjantaina vietettiin myös tyttöjen päivää hyvää ystävän kanssa. Kiertelemällä kauppoja. Illan kohokohta oli sauna ja palju.

     Eilen sitten lupauduin tolle miehelle kuskiksi. Tätä ei siis tapahdu usein, jotenkin se vaan ei yhtään oo mun juttu. Joskus on kuitenkin hyvä muistin virkistykseksi kokeilla että jos siitä ois vaikka tullu mun juttu. Nyt ulkona on kaunis auringon paiste ja mä haavelein ulko töistä. Miehen kanssa kuitenkin aikasemmin viikolla oli puhetta että mentäis katsomaan jokkista. Voi hyvin siis olla että ulkotyöt ei nappaa kyseistä herraa. Toki voi hyvin olla ettei se edes herää piitkään aikaan.

      Perjantainen punnitus ei antanut miinusta niinkun oli odotettavissakin. Ihan edelis viikkoseen lukemaankaan ei päästy. Toivottavasti tuleva viikko tuo mukanaan miinusta ja enemän kuntoliikuntaa. Nuha nimittäin alkaa olla selätetty joten zumbata uskaltaa taas.