Tänään punnitiin ja viimeviikosta oltiin tultukin alaspäin toki keskiviikkoisissa luvuissa ei ihan pysytty mutta kuitenkin. Elukat on tällä viikolla teettäny töitä enemän kun tarpeeks. Meidän on piha kamalan kuranen ja koiria saa olla joka välissä putsaamassa. Meiltä kun puuttu kunon eteinen ja talven pärjäs tolla huonomallakin niin nyt kun on taas kurakelit niin muistaa miksi haluskaan sen uuden. Muutenkin tää viikko on tuntunu olevan niin täynnä tekemistä että aikalailla noi urheilutkin on jääny minimin. Huomenna ainakin vielä näyttää yhtä vilkalta. Tosin aamulla ois tarkotus osallistua metsähommiin ja myöhemmin päivällä mennä rakentamaan poneille aitaa että aika hyvää hyötyliikuntaa siitä saa.
Kissakin on tällä viikolla aiheuttanu päänvaivaa. Repimällä makuuhuoneen seinästä tapetteja ja koitamalla muutenkin hajottaa kaiken mahdollisen minkä eteensä saa. Toki makuuhuoneen tapetit ois vaihdon tarpeessa mutta ei kuitenkaan kovin kärjessä tämän kevään/kesän remontointi listalla. Tätä menoa ne kuitenkin joutuu hyvinkin pian sinne kärkipäähän.
Ruokailut on menny tänviikon osalta onneks suhteelisen hyvin. Muutamaa eilen syötyä sipsiä lukuunottamatta. Nyt täytyy mennä ulkoiluttamaan koirat ja nukkumaan että jaksaa aamulla herätä metsähommiin.